Click here for Myspace Layouts

BERAPA LITER AIR MATA KORANG??

Views

Hi, yoo!! peace -) hehe~~ kuiz hari ni plak, nak menguji sama ada korang ni cepat sangat x touching2..means cepat nangis..jom2 amik pen n kertas dan jawab soalan ni -) Jangan lupa tinggalkan komen kat bawah ye~~ :)


1- ketika sedang berjalan-jalan, kamu terlanggar batu. Aduh sakitnya! kaki kamu jadi bengkak. kamu:
(a) menangis kesakitan dan kelam kabut mencari bantuan.
(b) merengek sedikit tetapi berusaha untuk mengubati luka itu sendiri.
(c0 terus ke klinik berdekatan.

2- kamu bergaduh dengan sahabat baik hanya kerana dia datang lambat. kamu:
(a) hubungi dia setelah tidak bertegur sapa selama seminggu.
(b) menangis tersedu sedan di hadapan kawan-kawan yang lain. kamu juga ceritakan masalah itu pada mereka untuk mendapatkan sokongan.
(c) ajak sahabat kamu berbincang baik-baik dan membetulkan salah faham antara kamu berdua.

3- jejaka yang kamu minati nampaknya keluar dengan perempuan lain. kamu:
(a) sedihnya. tp tak apalah ramai lagi jejaka di luar sana kan?
(b) terus telefon kawan2 dan minta mereka perkenalkan kamu dgn jejaka itu!
(c) sedih sgt sedih! dan seperti biasa kamu akan mengadu pada kawan-kawan terdekat kamu.

4- sdg asyik berbual dgn teman2, tiba2 seorg kawan mengutuk kamu dan buat kamu tersinggung. reaksi kamu:
(a) berterus terang dgn dia yg kamu tak suka gurauannya. melampaulah!
(b) kutuk dia balik. apa susah?
(c) cari tandas spy kamu tidak menangis di hadapannya.

5- mlm minggu ini kamu bakal dating dgn arjuna yg mmg kamu idamkan selama ini. tp sygnya, baju yg baru kamu beli itu masih basah. kamu:
(a) marah2. walau apa2pun baju itu mesti dipakai.
(b) nasib baiklah kamu beli dua helai baju. selamat.hehhe
(c) cuba keringkan baju itu menggunakan pengering rambut. kalau tak kering juga, pakai baju lainlah!

6- kek kesukaan yg kamu sngaja simpan utk esok habis dikerjakan oleh adik. kamu:
(a) mengomel sedikit n ingtkan si adik spy lain kali minta kebenaran terlebih dahulu.
(b) mengadu pada mama n merengek minta dibelikan kek yg sama.
(c) rasa geram n terus beli kek yang lain.

7- sahabat baik kamu baru pulang dari jakarta. dia bawa ole2 utk semua org kecuali kamu:
(a) pura2 bersedih dan menuntut hadiah darinya.
(b) terasa sgt! kamumluahkan rasa pd teman2 lain ttg kekecewaan mu itu.
(c) berlagak marah dan ugut yg kamu takkan bagi apa2 hadiah padanya slps ini. haa...padan muka!

JOM KIRA MARKAH!
1- a:2 liter b:1 liter c:0 liter
2- a:0 liter b:2 liter c:1 liter
3- a:1 liter b:0 liter c:2 liter
4- a:1 liter b:0 liter c:2 liter
5- a:2 liter b:0 liter c:1 liter
6- a:1 liter b:2 liter c:0 liter
7- a:1 liter b:2 liter c:0 liter

0 KOMEN TERHEBAT:

Post a comment

BLOG INI HAKMILIK SEPENUHNYA AKU DOKTOR CINTA SEJAK 2012