Click here for Myspace Layouts

MASALAH CINTA

Views
 Assalammualaikum WBT,

Ruangan masalah ini DOKTOR CINTA wujudkan untuk memenuhi permintaan follower Blog ini. DOKTOR CINTA tidak memberikan cadangan penyelesaian kepada masalah ini tetapi semua cadangan penyelesaian diberikan melalui komen anda dan juga penulis blog yang diKREDIT kan oleh DOKTOR CINTA. Selamat Membaca !! Jangan Lupa tinggalkan KOmen oke~


PUTUS CINTA- KENAPA NASIBKU BEGINI??






Comments
1 Comments

1 KOMEN TERHEBAT:

  1. Assalamualaikum saya ni ada minat sorangg perempuan... umur kami sama 19 saya memang minat dia and ada niat nak halalkan dia hehe... saya minat dia dah lama dari form 4 lagi sy pendam... kitorang selalu chat... kitorg ni berkawan je cuma rapat la jugak hari hari chat... kitorg punya chat tu selalu sweet-sweet dah macam couple tapi tak pun just kawan.... dia baik orgnye pakai tudung tak bergaul dengan laki sangat... dia x macam sesetengah perempuan lain yang suka ikut laki sana sini... kira ok la jaga batas semua... solat pun dia jaga.... haritu saya ada luahkan perasaan saya dekat dia yang saya pendam dari form 4 smpai sekarang.... alhamdulillah dia tak reject.... tpi dia x bagi jwpan lagi... bila di tnya dia suka siapa dia macam segan nak bgthu dia kata tak ready la haa camtu.... ktorg tak couple pun... sebab saya nak buat cara baik... macam nak kawan sampai kawin la no couple2... dia pun macam ada bg hint yangg dia suka saya..... dulu saya pernah cakap dekat dia yang saya nak setia dengan crush saya sampai mati kiranya nak kawin laa dengan crush tu.... selepas saya luah tu so dia tahu la yang dia tu crush saya slama ni... tiba tiba hritu dia ada cakap... ""WEH DULU KAU ADA CAKAP NAK SETIA DENGAN CRUSH KAU SAMPAI MATI KAU NAK KAWIN DENGAN DIA KAN... SO KAU JANGAN LUPA TUNAIKAN APA YANG KAU CAKAP TU YE"" see? Dia macam bagi hint gitu.... tapi still taknak ngaku.... so ceritanya tadi saya ada cakap... ""nnti aku bg ayat paling sweet kat kau haa biar kau cair"" pastu dia cakap "ala setakat ayat tu aku kental la"" lepastu saya cakap balik ""ooo kau nak aku buat bende lebih gentle?"" Dia kata ""buat la aku nk tengok"".... so saya tengok dia macam nak tengok sejauh mana saya ni betul betul nak dekat dia.... dia nk tgk tu....ada member kata bagi bunga dalam beg skolah dia laa... ajak klua makan laaa.... so sekarang saya konfius.... apa saya nak buat utk tunjukkan yang sya ni betul betul nak dekat dia....

    ReplyDelete

BLOG INI HAKMILIK SEPENUHNYA AKU DOKTOR CINTA SEJAK 2012